Welkom op de website van Timmerwerken Jan van der Meer in Roodkerk

  Timmerwerken Jan van der Meer
  Met 30 jaar ervaring als timmerman, uitvoerder en projectleider is ons bedrijf nu ruim 10 jaar zelfstandig actief. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, tuinhuizen en kozijnen. Zo kunnen wij bv. de complete nieuwbouw van een woonhuis verzorgen of een eenvoudige overkapping in uw tuin. Wij nemen opdrachten aan van particulieren en bedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Overijssel, o.a. in plaatsen als Sneek, Leeuwarden, Groningen en Zwolle.


  Voor elke klus!
  Timmerwerken Jan van der Meer is gespecialiseerd in timmerwerk, maar kan door een breed netwerk van collega-zzp'ers elke grote of kleine klus voor u klaren. Met onze ruime ervaring als uitvoerder en projectleider kunnen wij alle werkzaamheden voor uw project efficiënt organiseren, van complete nieuwbouw of verbouw tot de complete installatie.
   
  Kwaliteit en service
  Bij ons bedrijf staat klanttevredenheid voorop. Wij denken mee met de klant en geven u graag advies over de beste oplossingen voor uw grote project of kleine klus, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen. Door ons totaalpakket aan werkzaamheden en onze vakkundige aanpak heeft Timmerwerken Jan van der Meer in de afgelopen jaren een tevreden klantenkring opgebouwd. En met het voordelige tarief van 6% btw op arbeid profiteert u komend jaar ook nog van een scherpe prijs voor de werkzaamheden.
   
  Op deze website vindt u beknopte informatie over onze diensten. Heeft u nog vragen of wilt u een passende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

   Nieuwbouw

   Nieuwbouw woning Oenkerk

   Tuinhuizen

   larix  kap schuur

   Tuinhuizen

   tuin huizen van larex

   onderhoud

   verbouw

   terras van steigerhout

  Jan van der Meer Timmerwerken • Veldweg 3 • Roodkerk • janvandermeertimmerwerken@gmail.com • 06 43036432